Skotsk Fodbold

Kan miste O’Riley: Ikke noget, jeg ligger søvnløs over

Matt O’Riley har haft en forrygende sæson i Celtic. Med sommerens transfervindue lige på trapperne, er det derfor ikke utænkeligt, at han er et andet sted at finde efter sommerferien. Det er dog ikke noget, som Celtic-cheftræner Brendan Rodgers vil ligge søvnløs over.

Matt O'Riley fejrer en scoring under en kamp for Celtic.
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix

Søndag blev Matt O’Riley hyldet med intet mindre end tre hæderspriser for sin sæson i Celtic.

Det er nok et meget retvisende billede på, hvad den danske landsholdsspiller har bedrevet i den skotske storklub det seneste års tid.

Med den slags præstationer forventes det selvsagt også, at klubber fra en højere hylde vil gøre sig tilnærmelser i det forestående sommertransfervindue.

Den forventning deler Celtic-cheftræner Brendan Rodgers også.

Han har dog ikke tænkt sig at lade tankerne om O’Rileys fremtid gå ud over hans nattesøvn.

– Vi er ikke tvunget til at sælge. Sådan er vores situation ikke. Men selvfølgelig, hvis der kommer bud ind, så – som det altid foregår i Celtic – vil vi altid kigge på det.

– Matt har haft en fuldstændig fantastisk sæson, hvilket er et stort vidnesbyrd om hans professionalisme og hans udvikling som en fodboldspiller. Den slags spillere vil altid tiltrække sig opmærksomhed.

– Hvis du har gjort det godt i en klub med vores status og pres, så er det helt naturligt, at der kommer opmærksomhed, men det er ikke noget, som jeg vil ligge søvnløs over, siger Brendan Rodgers ifølge Sky Sports.

Matt O’Riley tog sig søndag af priserne ‘årets unge spiller’ og to gange ‘årets spiller’ – den ene på stemmer af holdkammerater, den anden fra fans.

Matt O’Riley står i denne sæson noteret for 15 mål og 12 assists i den skotske liga.

Celtic kan onsdag aften sikre sig det skotske mesterskab ude mod Kilmarnock med blot et enkelt point.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P