64′
45′
90′
  • Chelsea formåede onsdag aften at holde en kort snor i Tottenham på femtepladsen i Premier League, efter ‘The Blues’ onsdag aften slog Brighton på udebane
  • Allerede efter 17 minutter var der dømt straffespark til den tidligere Brighton-spiller Marc Cucurella, men VAR annullerede kendelsen. I det 34. minut var det så Cole Palmer, der scorede for 22. gang i sæsonen, da han bragte Chelsea foran
  • I anden halvleg havde Chelsea bolden i nettet ad flere omgange, men Nicolas Jacksons mål blev annulleret for offside. I det 64. minut var det så Christopher Nkunku, der udbyggede Chelsea-føringen. I det 88. minut så Chelsea-anfører, Reece James, direkte rødt, da han sparkede ud efter en Brighton-spiller. I den dybe overtid reducerede Danny Welbeck
  • Kampen slutter 1-2 til Chelsea, som lige nu ligner et hold, som skal spille Europa League næste sæson.

Brighton 0-1 Chelsea (Palmer, 34′):

Brighton 0-2 Chelsea (Nkunku, 64′):

Brighton 0-2 Chelsea (James rødt, 88′):

Brighton 1-2 Chelsea (Welbeck, 95′):

Dette highlight er ikke tilgængeligt endnu.