Real Madrid smadrer Deportivo Alavés i fejringskamp

Real Madrid fejrer LaLiga-trofæet med stil med en sejr på 5-0 over Deportivo Alavés.

Real Madrid-spillere fejrer Federico Valverdes scoring mod Deportivo Alavés i LaLiga.

LaLiga-trofæet løftes højt på Santiago Bernabéu tirsdag aften.

Her kom Deportivo Alavés på besøg og blev sendt godt og grundigt hjem igen med cifrene 5-0.

Jude Bellingham åbnede ballet, da han scorede efter ti minutter, før Vinicius fordoblede føringen efter 27 minutter.

Federico Valverde smadrede bolden ind til 3-0, inden Vinicius igen var på pletten med sit andet mål i kampen.

Det tyrkiske stortalent Arda Güler fik også sat sit præg på opgøret efter sin indskiftning med scoringen til kampens endelige resultat.

Real Madrid viste trofæet frem før kampen, og det er 36. gang, Los Blancos‘ fans får lov at fejre det.

Kongeklubben havde dog ikke kun ét trofæ med, men derimod alle 36 trofæer, der blev placeret i midtercirklen.