Yamals klare stjerne funklede på ny i Barca-sejr

FC Barcelona har afskrevet det spanske mesterskab, som Real Madrid både har nået at vinde og fejre. Alligevel formåede catalanerne mandag aften at hente alle tre point, da Real Sociedad kiggede forbi.

Lamine Yamal dribler løs mod Real Sociedad

Titelkampen i LaLiga blev afgjort for et par spillerunder siden, da Real Madrid kunne løfte trofæet.

Dette til trods er der stadig en intens kamp om andenpladsen i den bedste spanske række, hvor det er enormt tæt mellem FC Barcelona og Girona.

Mandag aften formåede Barcelona dog at bringe sig snævert foran i kampen om andenpladsen, da man hjemme slog Real Sociedad med 2-0.

Det var stortalentet Lamine Yamal, der indledte scoringen i det 40. minut, da Ilkay Gündogan fandt ham med sin pasning.

Rigtig længe så det ud til, at Yamals scoring ville blive en enlig svale, men i det 91. minut fik hjemmeholdet tildelt et straffespark efter en langvarig VAR-gennemgang.

Straffesparket forvaltede Raphinha fornemt til en scoring, og dermed sejrede Barcelona med 2-0 mod Sociedad, som tabte vigtige point i jagten på Europa Leauge, hvor man har et enkelt point op til Real Betis, der indtager sjettepladsen.

I toppen af ligaen er der ligeledes kun et point mellem anden- og tredjepladsen, hvor Barcelona på nuværende tidspunkt har et enkelt point ned til mirakelmagerne fra Girona.

Set med de danske briller var det spændende at opleve Andreas Christensen, som indfandt sig på Barcelonas centrale midtbane, indtil han blev taget ud i det 70. minut.