3F Superligaen

Slotsager ikke afvisende: Dialog mellem agent og OB

Tobias Slotsagers kontrakt med OB udløber i sommeren 2025, og selvom det længe har været kendt, at der har været forhandlinger, så er der endnu ikke skrevet under på en ny kontrakt. Men der er dialog, lyder det fra den unge forsvarsspiller.

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Tobias Slotsagers kontrakt i OB udløber i sommeren 2025.

Allerede i november fortalte forsvarstalentet, at han var klar til at forlænge aftalen med den fynske klub. Det samme var i øvrigt Björn Wesström og OB.

Siden er resultaterne gået gevaldigt ned ad bakke for fynboerne, som er mere end tæt på at rykke ud af 3F Superligaen. Det kan betyde et farvel til Slotsager til sommer, men selv er han okay med sin uvisse fremtid.

– Uvisheden ligger egentlig kun i, at min agent og OB styrer showet, og så finder jeg først ud af, hvad der er, når jeg har snakket med min agent, og de har fundet ud af noget. Før bliver jeg ikke rigtig indblandet i det, fortæller Slotsager til campo.dk.

– Lige nu er der dialog, hvad jeg ved af, mellem min agent og klubben, og så må jeg tage stilling til det, når min agent kommer til mig.

Tobias Slotsager iført OB-tøj på træningsanlægget Ådalen
Foto: Nicolaj Rønstrup

Slotsager repræsenteres af det store agentfirma CAA Stellar, der har navne som Eduardo Camavinga, Jack Grealish og Ivan Toney i stalden.

Og Slotsager vil fortsat gerne spille i OB.

– Ja, det er klart. Det har jeg også udtrykt før, at jeg overhovedet ikke har noget problem med det. Selvfølgelig skal man aldrig udelukke noget, så hvis der kommer et eller andet helt vildt spændende, og OB går med til det, så må vi selvfølgelig kigge på det, men jeg er OB-spiller hvert fald et år endnu, indtil min kontrakt udløber – og gerne lidt længere, lyder det fra Slotsager.

Wesströms hovedpine

Det er ikke kun Slotsager, som tidligere har åbnet op for en forlængelse. Også profiler som Tom Trybull og Bashkim Kadrii har været med på vognen, men fælles for alle tre er, at pennen endnu ikke er sat på papiret.

Og det skyldes udelukkende den overhængende nedrykningsfare, fortæller fodbolddirektør, Björn Wesström.

– Ja, helt sikkert. Det er klart, at der er to scenarier: Enten spiller vi i Superligaen, ellers gør vi ikke. Og det scenarie er jo helt afgørende for, hvilken trup og hvilke ledere og alt, hvad klubben skal gøre.

Fodbolddirektør i OB Björn Wesström under superligakampen mellem OB og Lyngby Boldklub på Nature Energy Park i Odense fredag den 10. maj 2024
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

– Så at træffe nogle beslutninger på nuværende betingelser, tror jeg er svært for alle parter.

Men du vil gerne forlænge med eksempelvis Slotsager stadigvæk?

– Ja, absolut, slutter svenskeren.

Slotsager har endnu et år tilbage af sin kontrakt. Bashkim Kadrii og Tom Trybulls aftaler løber ud til sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P