2. Division

Officielt: AB fyrer kritiseret cheftræner

2. Divisionsklubben AB oplyser søndag formiddag, at man har valgt at opsige samarbejdet med klubbens cheftræner, David Roufpanah. Fyringen falder i kølvandet på en turbulent periode for AB.

FC Nordsjællands Jeppe Tverskov og AB's Daniel A. Pedersen. AB møder FC Nordsjælland i kvartfinalen i DBU pokalen på Right To Dream Park i Farum.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Denne historie udkom først på campo.dk

Akademisk Boldklub stopper samarbejdet med klubbens cheftræner, David Roufpanah.

Det oplyser klubben søndag formiddag på sin hjemmeside.

Fyringen sker med øjeblikkelig virkning og skyldes, at man fra ledelsens side ikke har set den udvikling og stabilitet i holdets spil, som man havde håbet på.

Bold har tidligere berettet, hvordan Roufpanah brugte hårde metoder overfor både spillere og stab.

Mediet har tidligere skrevet om episoder, hvor han tog fat i kraven på en af holdets unge spillere og også forviste et medlem af sin egen stab fra træningsbanen.

Fyringen kommer dagen efter AB’s 1-0-nederlag til Aarhus Fremad.

– David har været med til at styrke klubbens sportslige set-up og fundament. Beslutningen er truffet på baggrund af, at vi ikke har set den udvikling og stabilitet i holdets spil i denne sæson som vi ønsker, lyder det fra administrerende direktør, Sofie Brandi Petersen, som fortsætter:

– Vi har en gruppe af gode spillere med stor motivation, og vi har truffet denne beslutning, så vi kan starte forberedelserne til næste sæson allerede nu. Vi har indledt processen med at udpege en ny cheftræner, og vi vil give vores fans en update, når vi har afløseren klar.

Det oplyses i samme forbindelse, at assistenttræner og videoanalytiker Senthu Ariyanayagam og målmandstræner Brian Møllepovl også forlader klubben.

Der har tidligere været meldinger om, at der skulle være stor utilfredshed blandt spillerne med David Roufpanah, og måden hvorpå han ledede klubben.

Alligevel vil han gerne takke klubben:

– Jeg vil gerne takke alle i AB for en god tid og sende en særlig tak for de fantastiske pokalaftener, vi havde sammen. Jeg ønsker klubben alt det bedste og håber snart at se AB tilbage i Superligaen, siger David Roufpanah.

Det bliver assistenttræner Fabiana Alcala, som overtager ansvaret for holdet midlertidigt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P