2. Bundesligaen

Kultklubben St. Pauli klar til Bundesliga efter 13 år

Efter 13 sæsoner i den næstbedste tyske række, er den St. Pauli klar til at tørne ud i Bundesligaen efter sommer. Det står klart søndag, hvor Hamburg-klubben besejrede Osnabrück med 3-1.

St. PAulis fans jubler med halstørklæder

Lørdag sikrede Holstein Kiel sig oprykning, og søndag var det naboerne fra Hamburg, St. Pauli, som tog billetten.

Hjemme på Millerntor-Stadion skulle St. Pauli bare brug en uafgjort, og allerede efter syv minutter kom hjemmeholdet foran ved Ofolayan.

Stillingen holdet indtil en times spil, hvor den engelske angriber igen var på pletten og fordoblede føringen. Ti minutter senere blev al tvivl fejet til side, da Marcel Hartel scorede til 3-0.

Osnabrück nåede at reducere til 3-1, men St. Pauli tog sejren og den sidste direkte plads til Bundesligaen. Düsseldorf ender på tredjepladsen og skal derfor ud i playoffkamp for at komme i Bundesligaen.