2. Division

Esbjerg øjner NordicBet Liga-bold: Slår Roskilde i målfest

Esbjerg fB begynder for alvor at kunne dufte NordicBet Ligaen efter endnu en sejr, da FC Roskilde søndag eftermiddag kom til Vestkysten.

N. Strunck
2′
E. Sørensen
57′
  • Søndag eftermiddag slog EfB FC Roskilde med 3-2 på Blue Water Arena, og hjemmeholdet kom også blæsende ud af startblokken

• Efter bare to minutter sendte Nicklas Strunck førerholdet på sejrskurs, men 20 minutter senere fik Roskildes Selim Baskaya udlignet

• I anden halvleg tog Esbjerg igen ordentligt fat, da Steve Simpson og Elias Sørensen sendte hjemmeholdet i front med 3-2. FC Roskilde fik pyntet på resultatet, da Selim Baskaya reducerede efter 70 minutters spil og samtidig scorede kampens sidste mål

• Således ligger EfB utroligt lunt i svinget til NordicBet Liga-bold, da klubben nu har hele 14 point ned til FC Roskilde på tredjepladsen med bare fem kampe tilbage