3F Superligaen

Vallys inden FCK: Forhåbentlig kan jeg være afgørende igen

Målene har ladet vente for sig i 2024 for Nicolai Vallys, men i sidste kamp kom han igen på måltavlen. Og det håber han fortsætter i søndagens brag mod titelaspiranten og ærkerivalen F.C. København.

Brøndbys Nicolai Vallys under superligakampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland på Brøndby Stadion søndag den 21. april 2024.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Han er noteret for 11 mål og otte oplæg for Brøndby i denne sæson i 3F Superligaen.

Langt hovedparten er dog faldet i efteråret, men i sidste runde mod FC Midtjylland kom Nicolai Vallys endelig på måltavlen igen.

Søndag skal han forsøge at få nettene til at blafre mod F.C. København, som slår vejen forbi Brøndby Stadion til en af sæsonens helt afgørende kampe. Og Vallys er ikke i tvivl om, hvad han skal bidrage med.

– Jeg skal ind og være god for holdet og hjælpe holdet i de roller, som jeg kommer til at få. Og forhåbentlig kan jeg være afgørende igen. Det er et af mine helt store mål: At kunne bidrage igen med mål og assists, som jeg har gjort tidligere, udtaler Vallys til Brøndby TV.

Brøndbys Nicolai Vallys under superligakampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland på Brøndby Stadion søndag den 21. april 2024.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby topper 3F Superligaen og har ét point ned til FCK og FC Midtjylland i tabellen med fire kampe tilbage. Men nerverne har Vallys og holdkammeraterne helt styr på.

– De har det fint. Vi glæder os, og jeg synes, vi har været gode til hele sæsonen at tage en kamp ad gangen. Det er egentlig også sådan, vi ser på det. Alle er med på at det er Derby, og det betyder enormt meget og det spidser til i tabellen, men det hjælper ikke os at gå og spekulere i, hvad der sker, hvis det går den ene eller anden vej.

– Vi skal ud og spille en vigtig fodboldkamp, og vi skal ud og jagte tre point. Og så håber vi, det går den rigtige vej, slutter den 27-årige midtbaneprofil.

Officielt: Nicolai Vallys er årets profil

Vallys blev for få dage siden kåret til årets profil af Spillerforeningen. Søndagens kamp mod FCK fløjtes op klokken 16.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P