3F Superligaen

Ung FCN-angriber efter skade: Skønt at komme tilbage

Benjamin Nygren har siddet ude med en knæskade hele foråret, men i fredags var han tilbage på banen mod AGF. Nu glæder svenskeren sig til at hjælpe FCN i de sidste fire kampe i Superligaen.

FC Nordsjællands Benjamin Nygren efter Conference League-kampen mod Fenerbahçe SK i Farum.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Efter masser af spilletid i efteråret fik Benjamin Nygren et tilbageslag i januar måned.

Her pådrog FC Nordsjælland-angriberen sig en knæskade, som har holdt ham ude hele foråret.

Sidste fredag vendte svenskeren dog endelig tilbage på grønsværen, da han fik 22 minutter mod AGF i en 1-3 sejr.

Den oplevelse glædede Nygren, der til FCN’s hjemmeside fortæller, at han er klar til at hjælpe holdet i de sidst afgørende kampe.

– Det var virkelig skønt at komme tilbage på banen igen. Det er noget, jeg har længtes efter siden min skade i opstarten, så det var virkelig dejligt. Og så var det endnu bedre, at vi også vandt kampen i fredags.

– De gav mig en fantastisk støtte, og det var dejligt at mærke. Jeg har også savnet dem, så det var fedt at stå foran dem igen. Det var virkelig skønt at dele sejren med fansene og juble sammen igen.

– Jeg kommer tilbage på et vigtigt tidspunkt, hvor der venter fire afgørende kampe, og jeg elsker at spille de store kampe, så det passer mig godt. Tingene spidser til nu, og vi skal gå ud og jagte sejren i alle kampe. Det er op til os selv nu, og det er både jeg og holdet fokuseret på, siger den 22-årige angriber.

FC Nordsjællands næste kamp i Superligaen er lørdag, når pokalvinderne fra Silkeborg IF gæster Right to Dream Park.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P