Dansker på tavlen: Burnley taber til Spurs og rykker ned

Jacob Bruun Larsen scorede forgæves, da Burnley lørdag eftermiddag tabte 2-1 ude mod Tottenham Hotspur. Resultatet betyder, at Burnley FC rykker ud af Premier League og skal derfor en tur i Championship efter sommer.

Pedro Porro
32′
M. van de Ven
82′
J. Bruun Larsen
25′
45′
90′
  • Burnley skulle bruge en sejr for at holde liv i Premier League-drømmen lørdag eftermiddag mod Spurs. Og det startede godt for The Clarets, da danske Jacob Bruun Larsen sparkede gæsterne i front efter 25 minutter spil
  • Føringen holdte dog kun i syv minutter, da Tottenhams Pedro Porro fik udlignet på en knastør afslutning inde i Burnley-feltet. Stillingen var 1-1 ved pausen, og Vincent Kompanys tropper var derfor tvunget til at jagte en sejr i anden halvleg
  • Alligevel var det Spurs, som kom på tavlen i det 82. minut, da hollandske Micky van de Ven flot sparkede bolden i mål til kampens resultat 2-1. Dermed rykker Burnley ud af Premier League, og må en tur i, hvor de også spillede i sidste sæson. Pierre-Emile Højbjerg fik de sidste otte minutter på banen

Tottenham 0-1 Burnley (Jacob Bruun Larsen, 25′)

Tottenham 1-1 Burnley (Pedro Porro, 32′)

Tottenham 2-1 Burnley (Micky van de Ven, 82′)