3F Superligaen

Travl tid for Slotsager – vælter ind med beskeder på SoMe

OB ligger under nedrykningsstregen i 3F Superliga, men selvom det går dårligt for fynboerne på banen, så mærker Tobias Slotsager ingen vrede, hverken på gaden eller på sociale medier. Faktisk vælter det ind med særligt én type af forespørgsler

Tobias Slotsager smiler i et interview med campo.dk
Foto: Nicolaj Rønstrup
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Tobias Slotsager er en populær mand på Fyn.

Den unge OB’er har været en af de få positive fortællinger i denne sæson, for på banen går det langt fra godt for den fynske klub.

Fynboerne ligger under nedrykningsstregen, og selvom det har givet anledning til både frustrerede fans og pibekoncert efter kampene, så er det ikke noget, Tobias Slotsager mærker i dagligdagen.

– Jeg er egentlig kun blevet mødt af positive kommentarer, heldigvis. Jeg er med på, at der nok kommer en dag, hvor det ikke er så positivt.

– Men nej, folk er egentlig meget søde. Nu bor jeg lidt uden for byen, så det er ikke så tit, jeg er herinde. Men nej, det har kun været positivt indtil videre.

Tobias Slotsager iført OB-tøj på træningsanlægget Ådalen
Foto: Nicolaj Rønstrup

Der har været mange historier fremme om mishagsytringer mod professionelle fodboldspillere på de sociale medier, men det er ikke noget Slotsager har oplevet.

I stedet har indbakken bugnet med forespørgsler fra konfirmander, som vil have en autograf eller en videohilsen, fortæller den unge Slotsager, som selv var i konfirmationsalderen, da han kom til OB’s akademi.

– Det har faktisk kun været konfirmationshilsner her på det seneste. Dem har der også været mange af i min indbakke, men ellers har der ikke været noget overhovedet.

Hvor du har lavet video?

– Ja, lave en lille hilsen eller skrive på en trøje.

Så du har lavet videohilsener også?

– Ja, selvfølgelig. Masser, masser, slutter den populære Slotsager med et smil.

Se hele interviewet med Slotsager øverst i artiklen, hvor han også fortæller om, hvordan det har været at være OB-tilhængeren Tobias Slotsager i den seneste tid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P