Championship

Officielt: Championship-klub fyrer manager efter 7. plads

Hull City har afskediget manager Liam Rosenior efter mere halvandet år på posten. Det meddeler Championship-klubben tirsdag, og fyringen kommer bare et halvt år efter man havde forlænget kontrakten.

Liam Rosenior klapper ud til Hulls fans
Foto: Craig Brough/Action Images/Ritzau Scanpix

Ledelsen i Hull City har tirsdag stoppet samarbejdet med manager Liam Rosenior med øjeblikkelig virkning.

Det har Championship-klubben meddelt tirsdag, og fyringen kommer i kølvandet på en syvendeplads i den næstbedste engelske række.

Rosenior kom til klubben i november 2022 og forlængede kontrakten i december sidste år. Afskedigelsen skyldes uenigheder om den fremtidige kurs, fortæller bestyrelsesformand og klubejeren.

– Siden Liams ankomst har vi haft et åbent samarbejde, og der er utvivlsomt sket fremskridt i løbet af hans periode. Han vil altid være en del af denne familie, og jeg takker ham for alt hans arbejde.

– Det er dog blevet tydeligt, at vores visioner for fremtiden ikke er forenelige, og jeg føler, at tiden er inde til at foretage en ændring. Vores filosofi er klar, vi vil fortsætte med at drive denne klub fremad, og imens vil jeg fortsætte med at være åben og gennemsigtig over for vores fans, fortæller den tyrkiske ejer Acun Ilıcalı.

Hull missede lige akkurat playoffpladserne til Premier League, og Hull oplyser, at også 38-årige Roseniors assistenter, Justin Walker og Ben Warner, forlader klubben.

Arbejdet med at finde afløseren for Rosenior er iværksat, oplyser klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P