Ingen vinder i bundbraget mellem Luton og Everton

Luton og Everton bragede fredag sammen i Premier League, hvor tre point til hjemmeholdet ville sætte gang i nedrykningskampen i den bedste engelske række.

Everton og Luton bragede fredag den 3. maj sammen i Premier League.
E. Adebayo
31′
D. Calvert-Lewin
24′
  • Luton kunne med tre point mod Everton fredag aften bevæge siger over nedrykningsstregen og sende Nottingham Forest under den. Desværre for hjemmeholdet blev det til en pointdeler mellem de to Premier League-mandskaber.
  • Dominic Calvert-Lewin kunne sende Everton i front efter 24 minutter, da den engelske angriber med lidt held sparkede bolden under Thomas Kaminskis fødder på et straffespark tildelt efter et VAR-gennemsyn.
  • I det 31. minut scorede Luton Town det udlignende mål til 1-1, da Elijah Adebayo efter en fysisk duel inde i feltet kunne tage bolden ned og sparke den over i det lange hjørne med venstrebenet ind bag Jordan Pickford i Everton-målet.

Luton 0-1 Everton (Dominic Calvert-Lewin, straffe 23′)

Luton 1-1 Everton (Elijah Adebayo, 31′)