NordicBet Ligaen

B.93 misser overlevelsesbillet efter nederlag til Næstved

B.93 kunne med en sejr fredag aften have sikret sig en ekstra sæson i NordicBet Ligaen. Den mulighed ødelagde hjemmeholdet fra Næstved.

Østerbro Stadion i København, hvor B.93 har hjemmebane.

En scoring i det 18. minut blev afgørende, da Næstved BK vandt med 1-0 over B.93 i NordicBet Ligaen.

Oprykkerne fra B.93 kunne med en sejr over Næstved BK fredag aften have sikret sig endnu en sæson i Danmarks andenbedste række.

Den fest ødelagde hjemmeholdet dog.

Allerede i det 18. minut kunne Frederik Christensen nemlig sende Næstved i front, da den 29-årige offensivspiller scorede til 1-0.

Den tidlige scoring blev også den eneste i kampen mellem Næstved og B.93 i Nedrykningsspillet, og dermed kunne hjemmeholdet holde liv i håbet om overlevelse.

B.93 derimod må væbne sig med tålmodighed med at fejre overlevelsen, og har fire kampe tilbage til at gøre arbejdet færdigt i NordicBet Ligaen.

Oprykkernes næste kamp er fredag den 10. maj, når HB Køge besøger Østerbro Stadion i Købehavn.