LaLiga

Medie: Real Madrid tæt på forlængelse med keeper

Solstrålehistorien ser ud til at fortsætte for Andriy Lunin, der nu skulle være tæt på en ny aftale med dertilhørende lønforhøjelse.

Andriy Lunin ude for at bokse bolden væk mod Bayern München.
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Da sæsonen gik i gang var han tredjevalg.

Alligevel var det Andriy Lunin, der var at finde mellem stængerne, da Real Madrid spillede sig videre til Champions League-semifinalerne efter en sejr over Manchester City i straffesparkskonkurrence.

Den ukrainske målmand har nemlig været Real Madrid-cheftræner Carlo Ancelottis førstevalg i målet det seneste lange stykke tid, efter Thibaut Courtois blev skadet kort før sæsonstart – og først nu er ved at være klar igen.

Ifølge The Athletic har den 25-årige keeper gjort det så godt i denne sæson, at Real Madrid er klar til at forlænge aftalen med ham.

Den nuværende kontrakt mellem parterne står til at løbe ud i 2025, mens den nye aftale vil holde ham i Den Spanske Kongeklub frem til 2028.

Som en del af forlængelsen kan Andriy Lunin se frem til en ny og forbedret løn – noget, der skulle afspejle hans mere fremtrædende rolle i klubben.

Andriy Lunin blev i 2018 hentet til Den Spanske Kongeklub som tredjekeeper fra FC Zorya Luhansk, og siden blev han lejet ud til Leganés, Valladolid og Oviedo.

Real Madrid hentede i sensommeren Kepa Arrizabalaga på en lejeaftale i Chelsea, men den spanske keeper blev skadet i november.

Her greb Andriy Lunin så sin chance, og siden har det været ham, der har vogtet Real Madrids mål uge efter uge.

Den ukrainske keeper står i denne sæson noteret for 29 kampe med 10 clean sheets til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P