Europa League

Romas ti mand kvalificerer sig til semifinalen

Zeki Celik fik rødt kort i første halvleg, men AC Milan kunne ikke nå at vende tingene rundt.

AS Roma er klar til semifinalen i Europa League for andet år i træk!

Den italienske hovedstadsklub lagde grundstenene for deres avancement med en sejr på 1-0 i den første kamp mod AC Milan.

Hjemme i Rom kom Daniele de Rossis tropper hurtigt foran med 2-0 ved Gianluca Mancini og Paulo Dybala. Og så var der lang vej igen for AC Milan.

Milaneserne fik en livline, da Zeki Celik efter 31 minutter fik et rødt kort for en meget grov tackling.

Udeholdet prøvede og prøvede, og selvom de også fik bolden i mål, var det for lidt for sent. Matteo Gabbias mål viser sig blot at være et trøstemål.

AS Roma møder Bayer Leverkusen i semifinalen. I den anden møde Atalanta vinderen af Marseille og Benfica, som i skrivende stund er i ekstra spilletid.