NordicBet Ligaen

Thomas Nørgaard: Fredericia er en pissedrilsk størrelse

Søndag ramler skal Sønderjyske forsøge at spille sig et skridt tættere på oprykning, når FC Fredericia lægger til de to klubbers møde. Det bliver dog ikke en helt ligetil opgave for cheftræner Thomas Nørgaard og co.

Thomas Nørgaard i aktion for Sønderjyske på sidelinjen under kampen mod AaB.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Meget skal gå galt, hvis ikke Sønderjyske skal spille i 3F Superligaen efter sommerferien.

Dermed ikke sagt, at det ikke kan gå galt.

Blandt andet mangler man fortsat en udebanetur til Fredericia, og det er alt andet end et let og ligetil opgave for Haderslev-klubben.

Det fortæller Sønderjyske-cheftræner Thomas Nørgaard til campo.dk.

– Vi skal spille mod et drilsk Fredericia-hold, som volder de fleste problemer. Rigtig velstruktureret i deres offensive.

– Michael (Hansen, cheftræner i FC Fredericia, red.) og Clausen (Anders, assistenttræner, red.) og co. er en pissedrilsk størrelse. Når de rammer deres bedste niveau, så er de nogle af de modigste og mest strukturerede i forhold til deres offensive omgang med bolden.

– Der kan man virkelig komme til at løbe rundt. Så vi har taget nogle af de kampe, vi har spillet tidligere og tænkt lidt over, hvad det var, vi gjorde, og hvad det var, de gjorde, siger han.

Sønderjyske har lige nu et forspring på 14 point ned til de nærmeste forfølgere i jagten på oprykning fra NordicBet Ligaen.

Blandt de forfølgere er FC Fredericia.

AaB topper landets næstbedste række lige nu, men Sønderjyske kan tilbageerobre førstepladsen med en sejr over Fredericia.

Kampen mellem FC Fredericia og Sønderjyske fløjtes i gang søndag klokken 14.00 og kan ses på Viaplay.

Du kan se interviewet med Thomas Nørgaard i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P