Premier League

Oprør i omklædningsrummet? Stjerne liker Ten Hag-kritik

Alejandro Garnacho blev flået ud i pausen af Erik Ten Hag, da Manchester United lørdag spillede 2-2 mod Bournemouth. Efter kampen har stortalentet så liket en række opslag på det sociale medie X, der er kritiske overfor træneren.

Alejandro Garnacho ærger sig over at være blevet skiftet ud i halvlegen.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Det tyder på, at der er lidt uroligheder i Manchester United.

I lørdagens 2-2 kamp mod Bournemouth, blev stortalentet Alejandro Garnacho flået ud i pausen, da han ikke var lykkedes med det store i første halvleg.

Efter kampen har Erik Ten Hag peget på, at Garnacho har været småskadet i løbet af ugen, da han søgte at forklare dispositionen. Men en række likes fra Garnacho på det sociale medie X antyder noget andet.

Mark Goldbridge, der er stifter af den store Manchester United-platform ‘The United Stand’ skrev en række kritiske opslag på det sociale medie X.

Kritikken rettede sig mod Erik Ten Hag, som, ifølge Goldbridge, begik en stor fejl, da han udskiftede Garnacho.

– Garnacho har været en af vores bedste spillere denne sæson. Han spillede en dårlig første halvleg, men at han skulle være problemet er en joke. Mange har klaret sig langt dårligere hver uge, men de er stadig på banen, skrev Goldbridge på X.

– Ten Hag giver diskret Garnacho skylden i pressemødet… Det er ikke kønt at smide en 19-årig, der har gjort det godt denne sæson, under bussen. Men så igen, han (Ten Hag, red.) er tydeligvis bange for at gøre dem, der tjener en større løn utilfredse, fortsætter Goldbridge på X.

Begge opslag er liket af Garnacho.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P