Ingen tysk mester endnu – Bayern spænder ben

Bayer Leverkusen havde lørdag muligheden for at blive tysk mester, men Bayern München ville det anderledes.

Jamal Musiala i aktion for Bayern München hjemme mod FC Köln.

Bayer Leverkusen havde teknisk set muligheden for at blive tysk mester allerede denne lørdag i den 29. runde af Bundesligaen.

Det krævede dog et nederlag til både Bayern München og Stuttgart lørdag – noget, der ikke kom til at ske.

Således sejrede Bayern München i stedet med 2-0 hjemme mod FC Köln.

Det første mål faldt i det 65. minut, da Joshua Kimmich spillede Raphael Guerreiro fri på Kölns feltkant efter et hjørnespark.

En retningsbestemt førsteberøring og en flot afslutning senere, og så havde den portugisiske landsholdsspiller ellers gjort det til 1-0 for den sydtyske gigant.

Du kan se scoringen i videoen øverst i artiklen

Tre minutter inde i tillægstiden lukkede og slukkede garvede Thomas Müller med sin scoring til 2-0.

VfB Stuttgart spiller senere lørdag klokken 18.30 mod Eintracht Frankfurt, så selv hvis Bayern München havde tabt, var det altså ikke nødvendigvis ensbetydende med, at Bayer Leverkusen kunne fejre det tyske mesterskab.

Xabi Alonsos mandskab har dog chancen for at blive tysk mester søndag, når Werder Bremen slår vejen forbi. Det kræver en sejr for Bundesligaen helt store overraskelse.

Den kamp fløjtes i gang klokken 17.30 og kan ses på Viaplay.