3F Superligaen

Hans Christian Bernat er færdig i OB til sommer

Hans Christian Bernat er færdig i OB til sommer, når hans kontrakt udløber. Det bekræfter den fynske målmand overfor Bold.

Hans Christian Bernat (13) efter at have indkasseret mål nr. to i Superligakampen mellem OB og Hvidovre IF på Nature Energy Park i Odense søndag den 12. november 2023.
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Det er ikke mange runder siden, Hans Christian Bernat var førstemålmand i fynske OB.

I slutningen af januars vindue hentede klubben Viljar Myhra til klubben, og nordmanden har været fast starter lige siden.

Bernats kontrakt i OB udløber til sommer, og den aftale bliver ikke forlænget, fortæller Bernat til Bold. Dermed slutter ni år i Ådalen til sommer for den 23-årige målmand.

– Jeg er afklaret med, at det er på tide at prøve noget nyt. Jeg har været i klubben i snart ni år, og der er ikke nogle tydelige indikationer på, at det bliver til flere år i OB nu, udtaler Bernat til det danske medie.

Målmanden fortæller, at han stadig har en stor kærlighed til det fynske fodboldflagskib, men at der både har været op- og nedture i sin tid.

Siden Viljar Myhra kom til klubben i vinter har nordmanden været fast starter i OB, og Bernat fortæller til Bold, at det ændrede hans situation i klubben.

Bernat har stået otte kampe i denne sæson og er samlet noteret for 55 optrædener på OB’s førstehold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P