Champions League

Dortmund-boss om Simeone-infight: Måtte holde mig tilbage

Dortmunds sportsdirektør kom i karambolage med Atleticos cheftræner på sidelinjen, da deres respektive mandskaber tørnede sammen onsdag aften i Champions League. Efter kampen udtaler tyskeren sig om hændelsen.

Diego Simeone gestikulerer med armene
Foto: Pierre-Philippe Marcou/AFP/Ritzau Scanpix

Dortmunds Emre Can gik i græsset i anden halvleg af onsdagens kvartfinale i Champions League mellem Atletico Madrid og Dortmund.

Hjemmeholdet valgte dog ikke at sparke bolden ud til indkast, så tyskeren kunne få behandling. Og det blev startskuddet på en intens situation på sidelinjen.

Her blev Dortmunds sportsdirektør, Sebastian Kehl, så fortørnet, at han råbte af Atleticos manager, Diego Simeone. Herpå fulgte skældsord og skubben, inden situationen faldt til ro.

Efter kampen forklarede Sebastian Kehl, hvad optrinnet med den argentinske stjernetræner handlede om.

– Følelserne steg. Jeg måtte holde mig tilbage. Det var på grund af noget, der skete på banen. Han ved det. Jeg ved det. Vi lader det blive ved det, udtalte 44-årige Kehl.

I situationen henvendte Kehl sig til Simeone, og Atletico-manageren puffede tyskeren et par gange i maven og gestikulerede med armene.

Kampen endte med en 2-1 sejr til Atletico Madrid, som dermed tog første stik i onsdagens kvartfinale på Wanda Metropolitano.

Returopgøret spilles i Dortmund tirsdag den 16. april.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P