Premier League

Liverpool-fans protesterer: Nej til billetpris-stigninger

Flere Liverpool-fangrupper sætter hælene i overfor klubbens beslutning om at hæve prisen for billetter til Anfield fra næste sæson.

Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Ingen flag bag målet på den legendariske tribune The Kop.

Sådan lyder meldingen fra fangrupperingen Spion Kop 1906. Det er en konsekvens af, at klubben har besluttet at hæve prisen på billetter til næste sæson. Spion Kop 1906 organiserer flag og bannere på tribunen.

– Vi er skuffede over klubbens beslutning om at hæve priserne for 24/25-sæsonen, lyder det i et statement fra fangruppen ifølge The Mirror.

Det er i første omgang til kampene mod Atalanta og Crystal Palace, hvor der ikke bliver vist flag eller bannere på The Kop.

Forud for kampen mod Crystal Palace, som markerer årsdagen for Hillsborough-tragedien, vil man som altid mindes de omkomne med 97 flag. Men ikke derefter.

– I modsætning til klubbens tilgang, er det her en beslutning, vi har taget efter dialog med andre fangrupper, lyder det i meddelelsen.

En anden fangruppe, Spirit of Shankly, er også utilfredse med beslutningen.

– Prisstigningerne kommer til trods for rekordomsætninger og en placering som den femterigeste klub. De behøver ikke gøre det her, lyder det.

Det er anden sæson i streg, Liverpool hæver priserne. Klubben forsvarer beslutningen med fortsat stigende driftsomkostninger.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P