3F Superligaen

Glad Hansen: De har en vigtig rolle i min forlængelse

AGF har onsdag meddelt, at 39-årige Jesper Hansen forlænger sin kontrakt i klubben. Det glæder den rutinerede keeper, som fortæller, at holdkammeraterne spiller en vigtig rolle i forlængelsen.

Jesper Hansen (1) efter 3F Superligakampen mellem SønderjyskE og AGF på Sydbank Park i Haderslev, mandag 2. Påskedag den 18. april 2022. Kampen endte 2-1.
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Han har allerede spillet 384 kampe i Superligaen, men det tal kan sagtens nå at stige.

Jesper Hansen er en af dansk fodbolds grand old men, og den rutinerede keeper føler sig langt fra færdig. Hans kontrakt med AGF stod dog til at udløbe til sommer, men onsdag er det kommet frem, at nordsjællænderen har forlænget aftalen med et år.

Og det glæder keeperen.

– Jeg har haft det godt, siden jeg kom for snart tre år siden. Jeg er glad for at være her i dagligdagen og glad for at gå ud på banen hver eneste dag, udtaler Jesper Hansen i en video på AGF’s sociale medier.

Hansen har været i aktion ti gange i dette års udgave af 3F Superliga, og den rutineret keeper fortæller, at han er glad for at kunne bidrage med sin store rutine til truppen.

Jesper Hansen (1) efter 3F Superligakampen mellem SønderjyskE og AGF på Sydbank Park i Haderslev, mandag 2. Påskedag den 18. april 2022. Kampen endte 2-1.
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Og netop holdkammeraterne har været en vigtig faktor i forlængelsen.

– En stor cadeau til gutterne, hvor vi har et godt fællesskab og sammenhold, som jeg sætter stor pris på. De har en vigtig rolle i mine tanker om at blive i klubben.

Nok er han i fodboldmæssig forstand oppe i årene, men Hansen fortæller at han føler sig i god fysisk forfatning.

FCN stikker til AGF: Storroser deres dødbolde

– Det er jo dejligt, at jeg også får noget positivt feedback fra trænerteamet, at de også kan se, at det jeg leverer i dagligdagen, det stadig ser godt ud, lyder det fra målmanden.

Jesper Hansen kom til AGF fra FC Midtjylland i 2021. Siden er det blevet til 82 kampe med 27 clean sheets til følge.

Stort pres i Aarhus: Ser det som noget vanvittig positivt

Torsdag kan Hansen og holdkammeraterne spille sig i pokalfinalen. Det kræver mindst et uafgjort resultat på hjemmebane mod FC Nordsjælland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P