Premier League

Medie: Newcastle-profil tæt på ny kontrakt

Han kom til Newcastle i 2019 og har siden udviklet sig en stor profil for klubben. I 2025 udløber hans kontrakt, men nu erfarer engelske medie, at Joelinton er tæt på en kontraktforlængelse.

Joelinton for Newcastle med to holdkammerater på ryggen efter en scoring
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Joelinton kom til Newcastle i 2019 fra Hoffenheim og har siden udviklet sig til en stor profil hos The Magpies.

Siden januar har midtbanespilleren dog været ude med en skade i lysken for det skadesplagede Newcastle-mandskab, men det holder ham ikke fra at tale med klubben om en kontraktforlængelse.

Hvert fald erfarer det engelske medie Telegraph tirsdag, at den 27-årige brasilianer er tæt på at underskrive en ny kontrakt i klubben.

Telegraph skriver, at der har været en række positive møder mellem spilleren, hans bagland og Newcastle, og det nu udmønter sig i en ny kontrakt.

Avisen erfarer desuden, at Joelinton bliver en af de lønførende spillere i truppen ved siden af landsmanden Bruno Guimaraes.

Joelinton for Newcastle med to holdkammerater på ryggen efter en scoring
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Joelinton forventes at underskrive en fire-årig forlængelse, og dermed er der lagt i kakkelovnen til at han øger sit antal af kampe for klubben markant. Han er aktuelt noteret for 180 kampe i den stribede trøje med 25 mål til følge.

Brasilianeren menes at være tilbage fra sin lyskenskade i starten af maj. Newcastle indtager aktuelt ottendepladsen i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P