Champions League

Islamisk Stat udsender trussel forud for CL-kvartfinaler

Islamisk Stat har uploadet en billede på sine sociale kanaler med budskabet teksten ‘kill them all’ efterfulgt af navnet på de fire stadioner i Europa, som tirsdag og onsdag huser kvartfinalerne i Champions League.

Et hjørneflag på Santiago Bernebeu, Real Madrids hjemmebane
Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix

Emirates i London, Parc de Prince i Paris, Wanda Metropolitano og Santiago Bernebeu i Madrid.

De fire stadioner i de tre hovedstæder lægger græs til kvartfinalekampene i Champions League i denne uge, og alle er de nævnt i et opslag fra Islamisk Stat.

Navnet på de fire stadioner akkompagneres af teksten ‘kill them all’ – dræb dem alle. En trussel, der er udsendt af The Al Azaim Foundation, som bruges til spredning af propaganda af ISIS.

Det spanske AS skriver, at bystyret i Madrid har aktiveret sine sikkerhedsprocedurer forud for tirsdagens kamp på Santiago Bernebeu mod Manchester City.

Både tirsdagens kam – og onsdagens opgør mellem Atletico Madrid og Dortmund – er blevet erklæret for ‘høj-risiko-kampe’ og vil have mere end 3.000 sikkerhedsstyrker fordelt mellem sig, lyder det fra mediet.

Det er ikke mange uger siden, at der var en lignende trussel fra Sarh al-Khilafah, et ISIS-tilknyttet medie, forud for den tyske storkamp mellem Bayern München og Dortmund.

Kvartfinalerne af Champions League står mellem Arsenal og Bayern München, Real Madrid mod Manchester City, Atletico Madrid skal op i mod Dortmund og så møder Paris Saint-German FC Barcelona.

Se opslaget fra Islamisk Stats kanaler nedenfor:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P