OL 2024

Dansk dommer udtaget som reservedommer til OL i Paris

Danske Frida Klarlund er blevet udpeget til reservedommer til sommerens Olympiske Lege i Paris. Det meddeler DBU tirsdag.

Frida Klarlund iført dommertøj til en kamp i kvindernes Champions League i 2023.
Foto: Claudia Greco/Reuters/Ritzau Scanpix

Til dagligt passer hun fløjten i den danske 1. Division, men til sommer skal hun stå klar, hvis De Olympiske Lege får brug for hende.

Frida Klarlund er nemlig blevet udtaget til reservedommer til sommerens lege i Paris. Derfor kan hun komme i kamp, hvis der skulle komme afbud fra de andre dommere.

Den 34-årige køgeboer skal igennem alle de samme test som de udtagne dommere, og formanden for DBU’s dommerudvalg glæder sig over Klarlunds udtagelse.

– Det er potentielt set en fantastisk mulighed for Frida, der kan få en vigtig international erfaring og bruge det til at fortsætte den udvikling, vi har set hende have de seneste år, udtaler Michael Johansen, DBU’s dommerformand, til unionens hjemmeside.

Lodtrækning: Disse nationer ramler sammen ved OL 2024

Klarlund er ikke ny i internationale sammenhænge. Hun dømte finalen for kvindernes U19-EM i 2023, og har også passet fløjten til flere kampe i kvindernes Champions League.

– Frida har allerede haft store internationale opgaver, og det her er endnu engang cadeau til hendes niveau, slutter formanden.

Klarlund er én blandt seks reservedommere, som er udtaget til sommerens lege. De første kampe spilles den 24. juni.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P