3F Superligaen

Rüdiger udpeger tre City-stjerner: Skal inddæmme dem

Real Madrid møder tirsdag Manchester City i den første af to kvartfinaler i Champions League. Spaniernes Antonio Rüdiger har mødt City tidligere, og særligt tre spillere skal inddæmmes, hvis Real Madrid skal avancere i turneringen.

Rüdiger taler på pressemøde forud for Real Madrids kamp mod Manchester City
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er en kopi af semifinalerne fra sidste sæsons Champions League.

Real Madrid og Manchester City tørner sammen igen i år, denne gang i kvartfinalen, og den spanske Kongeklub skal forsøge at revanchere sidste års exit.

Første kamp spilles tirsdag aften i Madrid, og her ser tyske Antonio Rüdiger frem til igen at stå overfor Pep Guardiolas City-mandskab.

– Det bliver en svær kamp, men vi er Real Madrid. Vi tror på os selv, og jeg fornemmer vi er i god form, har godt humør og holdet føles som en familie, udtaler Rüdiger på mandagens pressemøde forud for opgøret ifølge BBC.

Rüdiger har stået overfor Manchester City 14 gange i karrieren og tabt i otte af dem. Og der bliver der momenter i kampen, hvor Guardiolas mandskab kommer til at dominere, lyder det fra midterforsvareren.

Rüdiger taler på pressemøde forud for Real Madrids kamp mod Manchester City
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

– Vi vil ikke bare sidde tilbage og se City have boldbesiddelse, men selvfølgelig er det en del af spillet. Der er perioder af kampen, hvor vi vil presse fremad, men der vil også være faser, hvor vi bliver nødt til at forsvare mere, og vi er villige til at gøre det, uanset hvad der kommer vores vej.”

I sidste års semifinaler vandt Manchester City samlet med 5-1. Alligevel kan taktikken genbruges, mener den 31-årige tysker.

– Planen vil være den samme som sidste år, at forsøge at inddæmme farlige spillere som Phil Foden, De Bruyne og selvfølgelig Haaland, lyder det fra Rüdiger.

Kampen fløjtes op klokken 21 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P