Bundesligaen

Officielt: Bundesliga-bundhold fyrer manager

VfL Bochum kæmper med blandt andre Bo Henriksen og Mainz om overlevelse i bunden af Bundesligaen. Efter flere dårlige resultater har klubbens ledelse nu taget konsekvensen og fyret cheftræner Thomas Letsch.

Thomas Letsch er færdig i Bochum
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

VfL Bochum har fyret cheftræner Thomas Letsch.

Det er ellers ikke mange runder siden, at den lille klub besejrede selveste Bayern München i Bundesligaen, men nu ser det anderledes mørkt ud for Ruhr-distriktklubben.

Faktisk er Bayern-sejren den eneste i de ti seneste kampe, som har budt på seks nederlag og en aktuel 15. plads i Bundesligaen – blot tre point over Henriksen og Mainz under nedrykningsstregen.

Nu har klubbens ledelse taget konsekvensen og afbrudt samarbejdet med Letsch og assistent Jan Fießer.

– Vi er klar over Thomas Letschs og Jan Fießers fortjenester, og vi takker dem udtrykkeligt for deres indsats. De følelsesmæssige øjeblikke, især efter at have bevaret vores plads i ligaen sidste sæson, vil altid være forbundet med deres navne. I vores aktuelle situation har vi ikke længere tillid til, at vi kan klare os med den nuværende konstellation, udtaler sportsdirektør Patrick Fabian.

Thomas Letsch står på stadionet i Bochum
Foto: VfL Bochum

Den 55-årige manager kom til klubben i 2022, og hans kontrakt stod til at udløbe i sommeren 2026. Det slutter dog allerede nu efter 58 kampe, og det ærgrer den nu forhenværende cheftræner.

Overlevelse til Bo? Bochum smider føring på gulvet

– Jeg overtog VfL Bochum sidste sæson, da de lå sidst i tabellen med kun ét point, og sammen formåede vi stadig at forblive i ligaen takket være en sensationel præstation. Jeg vil aldrig glemme dette, og det er ikke kun denne særlige oplevelse, der altid vil forbinde mig med VfL, byen og de fantastiske fans, lyder det fra Letsch.

Bochum oplyser, at den nye cheftræner vil blive annonceret så hurtigt som muligt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P