Champions League

Gnabry glæder sig til Gunners-gensyn: Det måtte ske

Serge Gnabry glæder sig meget til gensynet med sin gamle klub Arsenal i Champions League.

Serge Gnabry jubler over en Bayern München-scoring i Bundesligaen
Foto: Thomas Kienzle/AFP/Ritzau Scanpix

Serge Gnabry glæder sig meget til gensynet med sin gamle klub Arsenal i Champions League.

Det er otte år siden, tyskeren sidst har været på besøg hos sin tidligere klub, så han var sikker på, at tiden var ved at være.

– Under lodtrækningen sagde jeg, at det bare var det, der måtte ske. Jeg glæder mig ekstremt meget til at komme tilbage dertil, siger han til Bayern Münchens hjemmeside.

Serge Gnabry blev i sin tid i Arsenal den yngste tyske spiller til at optræde i Champions League som 17-årig.

Serge Gnabry skiftede til Arsenals ungdomsafdeling i 2011 fra VFB Stuttgart. Dengang var han 16 år, og han mener, at årene i London var vigtige for hans udvikling.

– Jeg havde modet til at flytte væk fra min familie så ung, og det var et stort skridt. Både personligt og på fodboldplan. Det var et kæmpe privilegie at spille for en klub som Arsenal på det tidspunkt, siger ham.

Efter en håndfuld år i og et enkelt ophold som lejesvend i West Bromwich vendte Gnabry snuden hjem til Tyskland og Werder Bremen i 2016. Et år senere skiftede han til Bayern München.

I dag er styrkeforholdet mellem de to klubber anderledes, end det har været før. Arsenal ligger for anden sæson i træk i toppen af Premier League og ligner en af favoritterne til Champions League.

Og Serge Gnabry anerkender da også, der venter en svær kamp mod hans gamle klub, men han tror på holdets chancer.

– Arsenal har været på et god run siden jul. Uanset hvad så kan man ikke sige noget dårligt om et hold, der kæmper for Premier League.

– Men for os er det en ‘do or die’-kamp. Og det er det, vi plejer at være virkelig stærke. Det vil give os et stort boost at nå semifinalen i Champions League. Det er vores store mål, siger han.

Den tyske storklub har gang i en rigtig svær sæson. Bayer Leverkusen ligner et sikkert bud en kommende mester, som vil ende Bayern Münchens række på 11 mesterskaber i streg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P