3F Superligaen

Neestrup: Jeg kan ikke stå og snakke om mesterskabet

De forsvarene mestre skal nu også til at fokusere på FCN, der kommer snigende bagfra, mener Jacob Neestrup.

FC Copenhagen's head coach Jacob Neestrup during the 3F Superliga match between FC Nordsjælland and FC Copenhagen at Right To Dream Park in Farum, Sunday, April 7, 2024.. (Photo: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Jacob Neestrup pakkede ikke sin skuffelse ind.

Efter 2-1 nederlaget mod FC Nordsjælland i Farum ser det nu meget svært ud for københavnerne, hvis de skal genvinde mesterskabet. Og det ved Neestrup også.

– Jeg skal ikke stå at snakke om mesterskabet luge nu. Vi skal til at vinde både for at jagte dem foran os og holde FCN bag os, siger han.

Hver afslutning og clearing skal betyde liv eller død

FC Nordsjælland bragte sig foran efter en periode, hvor FCK egentlig havde presset godt på. Og hvad der sker i perioden efter det første mål og til det andet, har Neestrup svært ved at sætte ord på.

– Det er stolpe ud på den ene side. Vi er i kontrol i starten og har tre store chancer. På den anden side er målet til 1-0 et meget godt symbol. Et lavt hjørnespark, som bare bliver puffet væk.

– I den næste periode er vi et hold, der er ramt, så det er blandede sider, det er det, siger FCK-træneren.

FCK’s nederlag åbner for, at Brøndby med en sejr i morgen mod Silkeborg kan komme hele otte point foran FCK.

Nu har københavnerne kun én ting for, og det er at begynde at vinde fodboldkampe.

– Vi må tilbage på træningsbanen. Hver evig eneste aflevering skal betyde liv eller død. Hver evig eneste clearing. Det er det, som der er for, hvis vi skal vende heldet tilbage på vores side, siger Neesterup.

Nederlaget er mesterholdets andet på en uge efter sidste uges nederlag til Brøndby hjemme i Parken. En rigtig dårlig start på mesterskabsspillet for Neestrups tropper.

– Hakket kan jo ikke være større. Det er svært at sige, det skulle være mindre, siger træneren, da han bliver spurgt, om det kunne være værre.

FCK’s næste opgave er en svær udekamp i Herning mod FCM.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P