Paris Saint-Germain smed lørdag aften point hjemme på Parc des Princes til Ligue 1’s absolutte bundhold fra Clermont Foot.

PSG-anfører Marquinhos klapper til PSG-tilskuerne.

Det ændrer næppe det store for PSG’s chancer for at blive mestre, men det kan få betydning for Clermont.

Det var nemlig Ligue 1‘s absolutte bundprop, der lørdag aften kunne rejse hjem fra Paris med et enkelt point i bagagen.

Udeholdet så ellers længe ud til at få hele tre point med sig fra Paris som følge af det mål, som maliske Habib Keita satte ind efter en god halv times spil.

Fem minutter før tid ville Gonzalo Ramos det dog anderledes, og på oplæg fra indskiftede Kylian Mbappé gjorde portugiseren det til 1-1 med PSG‘s mål nummer 100 i indeværende sæson.

Gonzalo Ramos var dog ikke ene om at runde en milepæl i kampen hjemme på Parce des Princes.

Anfører Marquinhos spillede nemlig sin kamp nummer 435 for Paris Saint-Germain, og dermed tangerer den 29-årige PSG-forsvarsspiller Jean-Marc Pilorgets kamprekord, der blev sat i perioden fra 1975 til 1989.

Også Kylian Mbappé rundede et skarpt hjørne, da hans 23 minutter på banen betød, at han nu har rundet 300 kampe for den franske hovedstadsklub.