Flere danskere kom i dén grad i fokus i tysk fodbold fredag aften. Mens den ene blev den helt store helt for sit hold, så endte to andre danskere som skurke.

Alligevel lykkedes det tre danskere at stjæle overskrifterne i hver af de tre kampe.

Det bliver ikke mindre pudsigt af, at de tre kampe var fordelt ud over de tre bedste tyske ligaer.

Bundesligaen – Jens Stage

Den tidligere F.C. København- og AGF-spiller startede inde for Werder Bremen, der var på besøg i Frankfurt.

Efter en times spil fik Milos Veljkovic bragt gæsterne foran.

10 minutter senere kom Jens Stage så i uheldigt fokus, da han satte en grim tackling ind på Frankfurts Jean Bahoya. Forseelsen blev takseret til direkte rødt.

Et kvarter senere scorede hjemmeholdet til 1-1, hvilket også blev kampens resultat.

Du kan se Jens Stages grimme tackling i videoen øverst i artiklen

2. Bundesligaen – Bjarke Jacobsen

I den næstbedste tyske række stod der vigtige point på spil, da Wehen gæstede Rostock.

Begge klubber kæmper for overlevelse i 2. Bundesligaen.

Efter en målløs første halvleg tog kampen pludseligt en hurtig drejning kort efter pausen.

Først scorede Rostock til 1-0 i det 51. minut, inden Wehen-danskeren Bjarke Jacobsen minuttet senere så direkte rødt. Ligesom Jens Stage var det også for en grim tackling, hvor der var kontakt alt for højt på modstanderens ben.

1-0 blev til 2-0 for Rostock, og selvom det reducerede Wehen-mandskab kom på måltavlen, så var det ikke nok. Kampen endte 3-1 til hjemmeholdet.

3. Bundesligaen – Sebastian Grønning

Der var som tidligere nævnt ikke kun danske skurke fredag aften.

Således fik den tidligere Viborg- og AGF-angriber Sebastian Grønning vist den danske fane frem.

Det gjorde han, da han efter at være blevet skiftet ind scorede til 1-1 for Inglostadt seks minutter inde i tillægstiden hjemme mod Bielefeld.

Det er anden kamp i streg, at den 27-årige angriber kommer på måltavlen.