3F Superligaen

Stor bøde til AGF efter pyroshow mod FCN

AGF er blevet pålagt en stor bøde af Fodboldens Disciplinærinstans efter afbrænding af pyroteknik i pokalkampen mod FC Nordsjælland.

AGFs fans. Oddset Pokalen apokalsemifinale mellem FC Nordsjælland og AGF i Farum fredag den 29. marts 2024.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Der blev registeret cirka 50 tændte styks pyroteknik i AGF’s udebaneafsnit i den omdiskuterede pokalkamp mod FC Nordsjælland.

Det får nu konsekvenserne for aarhusianerne, for Fodboldens Disciplinærinstans har pålagt klubben at betale en bøde på 100.000 kroner.

Pyroteknikken blev tændt ved kampstart samt i det 38. minut, og instansen bemærker, at det er niende gang i de sidste tolv måneder, at AGF modtager en bøde for brug af pyroteknik.

Fodboldens Disciplinærinstans lægger i sin kendelse også vægt på, at der var tale om en tilsyneladende organiseret brug af pyroteknik, hvilket er en skærpende omstændighed.

AGF har to uger til at appellere bøden.

Aarhusianerne vandt det den første semifinalekamp i Oddset Pokalen på Right To Dream Park, men det var hverken kampens resultat eller de mange – og flotte – mål, som fyldte i kølvandet på kampen.

AGF bekræfter: Sag om bortvisninger tages videre

I stedet har sagen om cirka 40 bortviste AGF-tilhængere fyldt i dækningen af kampen, hvor der både har været anklager og undren fra AGF og FC Nordsjælland.

Undren i FCN: Hvordan kan AGF være overrasket?

Returopgøret i Oddset Pokalen spilles på Ceres Park torsdag den 11. april klokken 20.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P