NordicBet Ligaen

Officielt: Vendsyssel sælger forsvarsspiller til Norge

Forsvarsspilleren Emil Arendrup skifter fra Vendsyssel til norske Kongsvinger IL. Det bekræfter den nordjyske NordicBet Liga-klub sent onsdag aften.

Emil Arendrup for Vendsyssel FF
Foto: Vendsyssel FF

Emil Arendrup har spillet sin sidste kamp for Vendsyssel FF i denne omgang.

Den danske forsvarsspillers kontrakt stod til at udløbe til sommer, men allerede nu er det altså slut for den 23-årige forsvarsspiller i den nordjyske klub.

Arendrup skifter nemlig til Kongsvinger IL i den næstbedste norske række med øjeblikkelig virkning, da den norske vindue først lukker i nat.

– Emil er en lokal spiller, som har arbejdet hårdt og ikke gået den lige vej for nu at nå hertil. Emil har i sin tid i Vendsyssel FF haft en flot udvikling og har altid leveret en 100 procents arbejdsindsats til hver træning og kamp, som har været medvirkende til, at han nu har fået muligheden for et udlandsskifte, udtaler sportsdirektør Christian Larsen.

Arendrup kom til Vendsyssel fra FC Jammerbugt i 2022 og har spillet 52 kampe for klubben. Nu har han skrevet under på en tre-årig kontrakt i Kongsvinger.

Emil Arendrup for Vendsyssel FF
Foto: Vendsyssel FF

– Jeg er meget glad for at få denne mulighed, og meget taknemmelig for at dette kunne falde på plads. Jeg vil gerne sige tak til alle i omkring Vendsyssel FF for en fantastisk tid, udtaler Arendrup.

– Det har været en drøm for mig som Hjørring dreng at kunne spille for Vendsyssel FF, og jeg kommer til at følge klubben fremover, slutter backen.

Tidligere på dagen blev en anden NordicBet Liga-dansker solgt til norsk fodbold. Her skiftede Næstveds Frederik Ellegaard til Stabæk.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P