3F Superligaen

Pinlig Gytkjær efter kollaps: Gør ondt helt ind i hjertet

Lyngby blev kørt midt over af Randers, da de to mandskaber tog hul på forårets nedrykningsdrama. Kronjyderne vandt med tenniscifre, og efterfølgende var det en pinlig Frederik Gytkjær, som reflekterede over kampen.

Randers FCs Daniel Høegh i kamp med Lyngbys Frederik Gytkjær under superligakampen mellem Randers FC og Lyngby i Randers søndag den 31. marts 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der var åbent hus i Lyngbys bagerste geledder søndag eftermiddag.

Randers var ikke sene til at udnytte Lyngbys dårlige opdækning, og derfor fandt hjemmeholdet vej til netmaskerne hele seks gange.

Kampen kunne have været et godt rygstød for det hårdtprøvede Lyngby-mandskab, men endte i stedet som en stor fuser. Og det var ikke godt nok, lyder det fra Lyngbys Frederik Gytkjær.

– At tabe 6-2 herovre, det er ikke godt nok. Pinligt selvfølgelig. Ordene giver lidt sig selv nu, synes jeg. Jeg havde følelsen, af at når de havde bolden på vores banehalvdel, så scorede de. Vi hang slet ikke sammen i dag. Den gør ondt helt ind i hjertet, det må jeg sige, udtaler Gytkjær til Discovery+ efter kampen.

Lyngby var nede med 3-1 ved pausen, men efter bare 12 minutter af anden halvleg var stillingen 6-1. Marksu Jensen fik pyntet på resultatet til sidst, men Lyngby skal have vasket skampletten væk på fredag mod OB.

Randers FCs Daniel Høegh i kamp med Lyngbys Frederik Gytkjær under superligakampen mellem Randers FC og Lyngby i Randers søndag den 31. marts 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Vi skal rejse os hurtigt, og det er kamp fredag. Heldigvis. Så kan vi vise, hvilket hold vi er.

– Selvfølgelig er det frustrerende. Jeg har ikke ord for det. Det er ikke godt nok, det er pinligt, og det må vi få lavet om på på fredag, slutter den 31-årige Lyngby-angriber.

Fredagens kamp mod OB spilles på Lyngby Stadion, og fløjtes op klokken 19. Den kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P