3F Superligaen

FC Nordsjælland-profil runder 100 kampe: Jeg er stolt

Adamo Nagalo har rundet 100 kampe i FC Nordsjællands-trøjen, og det er noget, der gør den centrale stopper stolt.

FC Nordsjællands Mads Kristian Hansen scorer til 1-0 og jubler med Adamo Nagalo under superligakampen mellem FC Nordsjælland og Silkeborg IF i på Right To Dream Park i Farum mandag den 4. marts 2024
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han fik sin FC Nordsjælland-debut i marts 2021.

Og nu – tre år efter – har Adamo Nagalo rundet de 100 kampe for Farum-klubben.

Det er en stor milepæl, der bringer stor glæde og stolthed hos den centrale stopper, der har været en stor profil for klubben de seneste par sæsoner.

De 100 kampe for FCN blev rundet, da klubben i sidste spillerunde af grundspillet mødte Randers FC på hjemmebanen. Og spørger man Nagalo selv, så havde han aldrig troet, at han ville runde de 100 så hurtigt.

– Hvis jeg skal være ærlig, havde jeg faktisk ikke regnet med, at jeg ville nå 100 kampe for FC Nordsjælland så hurtigt. Så jeg er stolt over at have repræsenteret klubben så mange gange, og jeg er glad for, at jeg har opnået det forholdsvis hurtigt, fortæller han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Det er en stor fornøjelse for mig at træde ind i klubben af folk, der har spillet 100 kampe for FCN. Jeg er stadig ung, men det giver noget erfaring og ansvar. Jeg har oplevet meget med FC Nordsjælland, og denne milepæl vidner jo om, at jeg har fået nogle minutter i benene. Så jeg er også klar til at tage endnu mere ansvar og vise erfaringen og lederskaben på banen.

I FC Nordsjælland får 100-kampsjubilarer lov til at donere 5000 kroner til en organisation eller forening, der har betydet noget for dem i livet.

Nagalo har i den forbindelse valgt at give noget tilbage til den klub, der startede det hele for ham – nemlig barndomsklubben Centre de Formation Ouattara Karim i Elfenbenskysten.

I alt er det blevet til fire mål og fem assists for Adamo Nagalo i FC Nordsjælland, hvor han fortsat er på kontrakt frem til sommeren 2027.

Undren i FCN: Hvordan kan AGF være overrasket?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P