Allsvenskan

Tidligere AGF’er skifter til svensk fodbold

Han har tidligere været på holdkortet i AGF, og efter en kort tur i både Frankrig og USA går turen nu til svensk fodbold.

AGF's Alex Gersbach i kvartfinalekampen i Sydbank Pokalen mellem AGF og B.93 på Ceres Park i Aarhus , onsdag den 10. februar 2021.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Han spillede i AGF fra sommeren 2019 til sommeren 2021.

Siden tog den australske venstreback, Alex Gersbach, en tur til franske Grenoble og siden til amerikanske Colorado Rapids.

Nu er den 26-årige australier så igen vendt retur til skandinavisk fodbold. Det står klart torsdag eftermiddag, hvor Gersbach er blevet præsenteret som ny spiller i Allsvenskan-klubben, Kalmar FF.

På klubbens hjemmeside fremgår det, at man har indgået en aftale gældende for det kommende halvandet år. Og det glæder klubbens sportsdirektør, Jörgen Petersson:

– Med Alex får vi en back med en stærk defensiv profil. Han er god én mod én og god i sit duelspil. Og så er det også en spiller, der er glad for at være med i det offensive spil. Han har gennem årene samlet en del erfaring og har også et par sæsoner bag sig i de nordiske ligaer efter årene i Rosenborg og Aarhus. 

– Vi lavede den første analyse på Alex allerede i 2022, da han var i Grenoble, men han blev derefter solgt til Colorado. Da muligheden opstod for at kunne erstatte David Olafsson med Alex, arbejdede vi hårdt for at få det til at ske. Vi er glade for, at vi nu har fundet en løsning. 

I Kalmar FF vil Alex Gersbach spille under den danske cheftræner, Henrik Jensen, mens han også får danske selskab på banen i form af Jacob Trenskow.

I sin tid som AGF-spiller nåede Alex Gersbach at spille 16 kampe for klubben.

Her blev det til tre mål og en enkelt assist.

Rokade på U21-landsholdet: AGF’er ud – VFF’er ind

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P