Herrelandsholdet

Glæde i DBU: Kæmpe dansk fest til EM i Tyskland

Når Danmark går på banen til sommerens EM i Tyskland, så bliver det med masser af rød-hvide farver på lægterne. DBU meddeler torsdag, at der er solgt knap 50.000 billetter til Herrelandsholderts tre gruppekampe.

Rasmus Højlund taler til de danske fans efter EM-kvalifikationskampen mellem Finland og Danmark på Olympiastadion i Helsinki
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Der bliver dansk folkevandring mod Stuttgart, Frankfurt og München til sommer.

De tre tyske storbyer danner rammen om Danmarks tre hjemmekampe, når bolden ruller til sommerens EM-slutrunde i Tyskland.

Her venter henholdsvis Slovenien, England og Serbien, og det bliver med masser af dansk opbakning på lægterne. Det meddeler DBU torsdag.

Til Danmarks kamp mod Slovenien den 16. juni på MHPArena i Stuttgart er der solgt 16.885 billetter til de danske fans.

Fire dage efter venter gruppefavoritten England på Waldstadion i Frankfurt. Her er der solgt 15.129 danske billetter.

Gruppespillet rundes af den 25. juni på Allianz Arena, hvor 17.407 danske fans hepper Danmark frem mod Serbien.

I alt er der solgt 49.421 billetter til de tre gruppekampe. DBU forventer, at tallene kan vokse yderligere, hvis og når UEFA åbner op for løbende salg af rest-billetter.

De høje billettal vækker glæde hos DBU’s fodbolddirektør, Peter Møller.

Rasmus Højlund taler til de danske fans efter EM-kvalifikationskampen mellem Finland og Danmark på Olympiastadion i Helsinki
Rasmus Højlund foran de danske fans på udebane i Finland i 2023. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

– Slutrunden i Tyskland har længe været et stort mål og drøm for alle i fodbold Danmark, og når vi nu kan se, hvor mange danske fans der kommer til kampene, så stiger begejstringen og forventningerne til slutrunden endnu mere, udtaler Peter Møller til DBU.

– Opbakningen fra alle vores fans betyder rigtig meget for spillerne. Vi kommer helt sikkert til at kunne mærke den store opbakning, og jeg er ikke i tvivl om, at det vil løfte holdet og give spillerne ekstra energi. Vi håber, at vi sammen med alle danskerne kan skabe nye og store øjeblikke både på og udenfor banen, slutter fodbolddirektøren.

Herrelandsholdet spiller testkamp på lørdag mod Schweiz i Parken. Kampen fløjtes op klokken 20 og kan ses på TV2 og TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P