Premier League

Aston Villa-profil åbner for klubskifte

Han har været en profil for Aston Villa i denne sæson og har så sent som i februar forlænget sin kontrakt med klubben. Alligevel afviser Villa-profilen ikke et snarligt klubskifte.

Leon Bailey jubler med sine Aston Villa-holdkammerater efter en scoring
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har været en god spiller for Aston Villa i denne sæson.

Jamaicanske Leon Bailey har været én af lyspunkterne for Unai Emerys mandskab samt for klubbens bestræbelser på at kæmpe med i toppen af Premier League.

Men selvom det er blevet til en kontraktforlængelse mellem parterne så sent som i februar 2024, så afviser den jamaicanske offensivprofil ikke, at et klubskifte kan vente rundt om hjørnet.

I et interview med Let’s Be Honest Podcast fortæller Leon Bailey, at han kunne være åben for et klubskifte i nær fremtid.

Men kun hvis den rigtige mulighed skulle byde sig. Og den mulighed hedder lige nu ‘Big Six’. ‘Big Six’-klubberne – Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Manchester City og Tottenham – har nemlig en større platform, hvor Bailey kan promovere jamaicansk fodbold.

– I har store hold her i England. De kalder sig selv ‘Big Six’. Det har altid været min drøm at spille i Premier League, og det gør jeg lige nu. Og hvem vil ikke gerne spille for en af de største klubber i verden? – Især når man kommer fra et land som Jamaica. Ved du hvor stort det ville være?

– Spiller man i ‘Big Six’-klubberne skinner lyset på dig, og det har altid været mit fokus. Et skifte til en ‘Big Six’-klub ville give mig en større platform, som jeg kan bruge til at kaste lys over mit land, Jamaica, og de unge talenter i landet. For jamaicanere er det svært at komme til Europa, og hvis jeg kan være med til at ændre på det, så vil jeg gerne det.

Leon Bailey skiftede til europæisk fodbold tilbage i sommeren 2015. Her stod den først på halvanden sæson for KRC Genk i Belgien, hvorefter turen gik til tyske Bayer Leverkusen.

Efter mere end fire sæsoner i det tyske gik turen til Aston Villa i sommeren 2021. Her er det sidenhen blevet til 94 kampe med 18 mål og 17 assists til følge.

Leon Baily underskrev i februar en kontraktforlængelse med ‘The Villans’, som gælder frem til sommeren 2027 med muligheden for et års yderligere forlængelse.

Aston Villa-helt: Selvfølgelig drømmer jeg om EM

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P