Premier League

Officielt: Forsvarsspiller forlænger med Arsenal

Hans kontrakt i Arsenal stod til at udløbe til næste år, men nu har den alsidige japanske forsvarspiller Takehiro Tomiyasu forlænget sin aftale med The Gunners.

Tomiyasu jubler med Arsenals spillere efter en scoring
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Han kom til i 2021 fra italienske Bologna.

Siden er det blevet til 73 kampe i den røde trøje for den japanske landsholdsspiller Takehiro Tomiyasu.

Hans kontrakt stod til at udløbe i sommeren 2025, men onsdag har storklubben meddelt, at Tomiyasu forlænger sit ophold i London.

Den 25-årige forsvarspiller har nemlig underskrevet en ny lang kontrakt med Arsenal. Klubben oplyser ikke, hvor lang en aftale, der er indgået, men skriver blot, at den er lang.

Og forlængelsen vækker glæde hos manager Mikel Arteta.

– Vi er så glade for at Tomi (Takehiro Tomiyasu., red.) har forpligtet sin fremtid til os. Tomi er elsket af alle og har været en integreret del af holdet, siden han kom til os.

– Den måde, han træner på med hans vilje og beslutsomhed om at være den bedste version af sig selv hver dag, er beundringsværdig. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med Tomi i de kommende år, udtaler Arteta til klubbens hjemmeside.

Takehiro Tomiyasu har fået 13 kampe i denne sæson for Arsenal i Premier League. her er det blevet til en enkelt scoring i 5-0 sejren over Sheffield United.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P