Premier League

Liverpool hapser sportsdirektør hos PL-hold

Liverpool har været uden en sportsdirektør siden januar, men nu har den engelske storklub fået nøglepositionen på plads. Og den nye mand kommer fra en af modstanderne i Premier League.

Et hjørneflag på Liverpools stadion Anfield
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool har ikke haft en sportsdirektør, siden Jörg Schmadtke forlod posten i slutningen af januar.

Den engelske storklub står foran en vigtig sommer, hvor afløseren for manager Jürgen Klopp skal findes. Derfor har tingene skulle gøres i den rigtige rækkefølge.

I sidste uge blev Michael Edwards præsenteret som ny fodbolddirektør. Nu præsenterer han og Liverpool så klubbens nye sportsdirektør.

Og han er fundet i Bournemouth.

Liverpool skriver nemlig onsdag, at 44-årige Richard Hughes tiltræder i rollen som sportsdirektør i klubben. Og skotten er stolt over ansættelsen.

– Folk taler med rette om den rige historie, som denne organisation kan prale af, men det er nutiden og fremtiden, der virkelig begejstrer mig. Jürgen Klopp leder et fremragende hold, og arbejdet med de unge spillere og deres vej til førsteholdet er også fremragende, udtaler Hughes til klubbens hjemmeside.

Siden 2014 har han fungeret som teknisk direktør i Bournemouth, men nu venter altså et nyt kapitel for skotten. Sammen med Edwards bliver den store opgave at finde Klopps afløser, når den tyske manager forlader klubben til sommer.

– Jeg er fuldt ud klar over forventningerne og ansvaret, der følger med at påtage mig denne rolle. Det bliver mit job, sammen med Michael (Edwards, red.) og organisation, der allerede er på plads, samt det store personale på træningscenteret, at træffe gode beslutninger.

– Det er virkelig, hvad dette job indebærer: Du skal træffe den slags gode beslutninger, der øger mulighederne for at udvikle et hold, der vinder og begejstrer tilhængerne. Det er noget, Liverpool har gjort godt i meget lang tid, og alle kan se fordelene ved det.

Hughes er selv tidligere professionel fodboldspiller og har tørnet ud for både Bournemouth, Portsmouth og Grimsby, inden støvlerne blev lagt på hylden i 2014.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P