Premier League

‘NC’ reagerer på Klopps udbrud: Jeg burde være vred

Søndag kunne man se Jürgen Klopp forlade et interview med Viaplay i raseri. Manden med mikrofonen, Niels Christian Frederiksen, mener dog, at det burde have været ham, der var blevet vred.

Jürgen Klopp efter FA Cup-kvartfinalen mod Manchester United.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Jürgen Klopp var alt andet end tilfreds søndag.

Liverpool-manageren og resten af holdet var først i front med 1-2 ude mod Manchester United, men en scoring af Antony i det 87. minut fik sendt kampen i forlænget spilletid.

I den forlængede spilletid fik begge hold scoret, men i det 121. minut gik det galt for Merseyside-klubben, da Amad Diallo gjorde det til 4-3 for Manchester United, der dermed sendte Liverpool ud af den engelske FA Cup.

Efter kampen stillede den karismatiske tysker sig troligt op til interview med Viaplay, hvor danske Niels Christian Frederiksen skulle styre slagets gang med mikrofonen i hånden.

Det blev dog alt andet end et venskabeligt interview, for pludseligt fik Jürgen Klopp nok og forlod interviewet efter følgende spørgsmål/svar:

Normalt er intensitet en stor del af jeres spil, så hvordan kan det være, at det blev så svært i den forlængede spilletid?

– Det er lidt af et dumt spørgsmål, er jeg nødt til at sige.

– Vi har spillet, jeg ved ikke hvor mange kampe på det seneste, og jeg ved ikke, hvor mange kampe United helt præcis har spillet. Det er sport. Jeg er virkelig skuffet over det spørgsmål, men du tænkte selvfølgelig, at det var godt.

Så, for mange kampe?

– Kom nu lige. Du [Niels Christian Frederiksen] er tydeligvis ikke i god form og jeg har ikke nerverne til dig. Og spørgsmålet… Hvad er der galt med dig?

Nu har Niels Christian Frederiksen sat ord på, hvordan han oplevede episoden med den vrede Jürgen Klopp.

Den danske interviewer mener faktisk, at det burde være ham selv, der var blevet vred.

– Jeg burde være vred, for de ting han sagde var ikke ligefrem behagelige.

– Han var fuldstændig udenfor rimelighedens grænser, for spørgsmålene var ikke kontroversielle.

– Til at begynde med var det OK, da han han sagde, at det var et dumt spørgsmål. Jeg har hørt noget lignende fra Pep Guardiola (Manchester City-manager, red.), men det blev sagt på en sjov måde. Jeg troede, at Klopp var i gang med noget lignende, så jeg åd den bare.

– Men så fik han kørt sig selv op, og der opstod ligesom en atmosfære og interviewet gik pludseligt i en helt anden retning, siger Niels Christian Frederiksen til The Athletic.

Mens Liverpool er ude af dette års FA Cup, er Manchester United videre til semifinalerne, hvor man har fået en særdeles favorabel lodtrækning.

Du kan se det omtalte interview i videoen øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P