Bundesligaen

Medie: Dortmund-stjerne overvejer karrierestop til sommer

Den tyske avis Bild erfarer, at den tidligere Bayern München-, og nuværende Dortmund-profil, Mats Hummels, overvejer et karrierestop til sommer.

Mats Hummels jubler med resten af Dortmunds hold efter en scoring
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Mats Hummels fik debut i Bundesligaen i 2007.

Dengang var han blot 19 år gammel, hvor han fik de sidste minutter for Bayern München mod Mainz.

17 år og et hav af førsteholdskampe senere kan det dog være slut for den 35-årige forsvarskrumtap. Det erfarer den tyske avis Bild.

Hummels har gennem karrieren skiftet mellem Bayern München og Dortmund, som han har spillet for siden 2019.

I maj 2023 forlængede Hummels sin kontrakt med den gulklædte klub fra Ruhr-distriktet med et år. Derfor er forsvarsspilleren kontraktløs til sommer, når Bundesligasæsonen er afsluttet.

Og her erfarer den tyske avis altså, at Hummels læner mod at slutte karrieren. Ifølge mediet er tyskeren bekendt med, at hans fart ikke er, hvad den har været, og han derfor har svært ved at følge med nutidens fodbold.

Mats Hummels jubler med resten af Dortmunds hold efter en scoring
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Ligeledes har Dortmunds cheftræner, Edin Terzic, også set mod forsvarskollegaerne Nico Schlotterbeck og Niklas Süle ved flere lejligheder i denne sæson.

Derfor kan karrieren for Hummels, som er noteret for 497 kampe i Dortmund, 118 i Bayern München og 78 optrædener for det tyske landshold, være forbi til sommer.

Hummels er ikke den eneste legende, hvis kontrakt udløber til sommer. Også Marco Reus er i samme situation, og han overvejer angiveligt også et skifte.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P