3F Superligaen

AGF-keeper om maskeret comeback: Godt at være tilbage

AGF-målmand Bailey Peacock-Farell gjorde comeback søndag efter sit uheld, og den nordirske keeper er henrykt over at være tilbage mellem stængerne.

AGF's Bailey Peacock-Farell i aktion i Superligaopgøret mod Hvidovre IF
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Comeback med maske og rent bur til samlingen.

Bailey Peacock-Farell var igen at finde mellem stængerne for AGF søndag mod Hvidovre efter sit uheld i kampen mod OB.

Den nordirske målmand var glad for at være tilbage på holdkortet efter en skade, der i første omgang så slemmere ud, end hvad den var.

– Det var godt at være tilbage, og jeg følte mig tilpas i målet. Det var nok lidt tidligere, end hvad vi i første omgang havde forventet, når man tager i betragtning, hvad der skete. Men jeg var heldig, og få dage efter skaden så det ud til, at det ikke ville tage lang tid.

– Der var ingen hjernerystelse og min næse og flænge er helet godt. Så jeg er glad for at kunne være tilbage igen, sagde Bailey Peacock-Farrell efter kampen til AGF’s egne kanaler.

Den 27-årige keepers hovedskade gjorde, at han måtte spille med en maske under kampen – men det var intet problem.

– Masken føles godt. Den er lavet af kulfiber og er bundsolid. Det tog kun en enkelt dag til træning at vænne sig til den. Jeg skulle ha’ den justeret lidt på andendagen, men nu sidder den så perfekt, at jeg ikke føler den er der og jeg er ikke opmærksom på den under kampen, sagde han.

AGF vandt kampen 1-0 på mål af nyindkøbte Jonas Jensen-Abbew og sluttede dermed grundspillet i 3F Superligaen på femtepladsen.

AGF-målscorer ‘AJ’: Et enkelt mål er tit nok

AGF skal igen i aktion den 29. marts, hvor der venter den første af to semifinale-kampe i Oddset Pokalen mod FC Nordsjælland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P