Overtager andenpladsen: Stensikker AC Milan-sejr

AC Milan kunne søndag eftermiddag overtage andenpladsen i Serie A med en sejr imod Hellas Verona, da Juventus tidligere på søndagen spillede uafgjort imod Genoa.

Noah Okafor i Serie A-kampen imod Hellas Verona.

Juventus snublede imod Genoa.

Således lå det i AC Milans egne hænder, da milaneserne søndag eftermiddag gæstede Verona.

Her blev det til en solid 1-3-sejr, da Simon Kjær gjorde en kort gæsteoptræden efter en sen indskiftning i det 83. minut.

Det meste af første halvleg forløb dog begivenhedsløst, da Theo Hernandez ventede helt indtil det 44. minut med at åbne kampen.

Derefter kom der lidt mere gang i den i anden halvleg, hvor Cristian Pulisic kort efter pausen udvidede føringen til 0-2.

Milaneserne fik en smule sved på panden, da Hellas Verona-angriberen Tijjani Noslin reducerede til 1-2, inden Samuel Chukwueze lukkede og slukkede til 1-3.

Således spadserer AC Milan forbi Juventus, som tidligere på søndagen måtte dele pointene med Genoa.

Der er dog stadig langt op til ærkerivalerne fra Inter, som stadig har et forspring på 13 point og en kamp i hånden.

Du kan se hele stillingen i Serie A lige her.