Premier League

Medie: Premier League-klub vil hente Arsenal-offensiv

Reiss Nelson har aldrig for alvor slået sit navn fast i Arsenal, og nu ser det ud til, at han får muligheden i en anden Premier League-klub.

Reiss Nelson og Emile Smith Rowe jubler for Arsenal mod Bournemouth.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har aldrig rigtig brudt lydmuren i Arsenal.

Og nu ser det ud til at lykken skal prøves andetsteds for den 24-årige Reiss Nelson. Det skriver Football Insider søndag.

Mediet beretter således, at Premier League-klubben Brighton skulle have øjnene rettet mod Nelson frem mod sommerens transfervindue, hvor klubben håber på at kunne tilføje noget offensiv styrke til truppen.

Selvom Arsenal valgte at forlænge kontrakten med Reiss Nelson så sent som i sommeren 2023, skulle der fra klubbens side ikke være modstand i forhold til en potentiel transfer.

Klubben håber at kunne hente en transfersum på omkring 25-30 millioner pund for Nelson – svarende til et sted mellem 220 og 260 millioner danske kroner.

Reiss Nelson har været på kontrakt i Arsenal i hele sin professionelle karriere. I den periode har han være udlejet ad to omgange til henholdsvis Hoffenheim og Feyenoord.

I alt er det blevet til 88 førsteholdskampe for klubben, hvilket har bragt otte mål og ni assists med sig.

På nuværende tidspunkt er Reiss Nelson fortsat på kontrakt i Arsenal frem til sommeren 2027 med mulighed for endnu et års forlængelse.

Reiss Nelson får mulighed for minutter i benene, når Arsenal i den kommende Premier League-spillerunde gæster Etihad og Manchester City. Få overblikket over kommende kampe i TV her.

Magtdemonstration: Dansk stortalent bomber løs i Arsenal igen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P