FCK ligger godt til Nouck: Kan bidrage med noget godt

OB er på en svær mission søndag aften, når F.C. København gæster det fynske. En svær modstander for de fleste, men OB-raketten Charly Nouck Horneman håber at score karrierens første mål på hjemmebane.

Charly Nouck Horneman i kamp for OB
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Charly Nouck Horneman havde inden søndagens kamp mod Vejle ikke fået meget spilletid under den nye cheftræner i OB, Søren Krogh.

Men i seneste rundes bundgyser var der atter kigget Hornemans vej i fraværet af topscorer Don Deedson, og den 19-årige fynbo leverede en udmærket indsats.

Det blev dog kun til 45 minutter, inden han – efter planen – lod sig udskifte i pausen.

Søndag skal OB i aktion igen, når F.C. København gæster Odense, men Nouck Horneman føler sig ikke sikker på en startplads.

– Det er svært at sige, nu hvor Don (Deedson, red.) også er tilbage. Jeg spillede kun én halvleg sidst, hvor Max (Fenger, red.) også var god, så det må vi jo se. Men det håber jeg selvfølgelig.

– Jeg scorede imod dem (FCK, red.) sidst, og jeg synes, det er en modstander, som jeg kan bidrage med noget godt imod, udtaler Charly Nouck Horneman til campo.dk.

Horneman er blot noteret for en enkelt scoring i indeværende sæson, og den faldt i det omvendte opgør i Parken. Her drev kantspilleren gæk med det københavnske forsvar, og bragte OB overraskende på sejskurs. Det endte dog med et 2-1 nederlag tilbage i august.

Og Horneman drømmer da også om at score ned mod de inkarnerede fans på Richard Møller Nielsen-tribunen.

– Det er noget, jeg ikke har prøvet endnu. Jeg har kun scoret på udebane, så det er noget, jeg ser rigtig meget frem til, når det sker, slutter Charly Nouck.

OB’s nummer 21 har er i alt noteret for tre mål i sine 37 optrædener i den stribede trøje. Søndagens kamp mod F.C. København fløjtes op klokken 17, og den kan ses på 6’eren og Discovery+.