Premier League

Ten Hag afblæser vildt rygte: Det er nonsens!

Et vildt transferrygte skabte opsigt torsdag, men allerede fredag afblæser Manchester United-manager, Erik ten Hag, rygterne om, at han snart må sige farvel til en af holdets store profiler.

Erik ten Hag under Manchester-derbyet mellem Manchester United og Manchester City.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix.

Marcus Rashford skal erstatte Kylian Mbappé i PSG denne sommer.

Sådan lød det torsdag fra britiske Mirror, som kunne fortælle, at den franske storklub Paris Saint-Germain skulle være klar til at smide 75 millioner pund for Rashford til sommer. Det svarer til en pris på omkring 650 millioner danske kroner.

Men de rygter giver Manchester United-manager Erik ten Hag ikke meget for. Det fremgår i fredagens interview med en række journalister.

Ifølge Sky Sports afblæser Erik ten Hag rygterne om storskiftet. Marcus Rashford er en del af hollænderens langsigtede plan, og det vil han fortsat være efter sommer.

– Vi underskrev ikke en kontraktforlængelse på fire år med Marcus Rashford i den seneste sæson for sjov – og specielt ikke med salg for øje… Bestemt ikke, fortæller Ten Hag og fortsætter:

– Han er en del af vores projekt på nuværende tidspunkt – og det vil han fortsætte med at være. Et salg er slet ikke på tale. Det er nonsens.

Marcus Rashford har haft en svingende sæson for Manchester United, hvor han har bidraget med syv mål og seks assists i 34 kampe på tværs af alle turneringer.

Rashford har spillet i Manchester United i hele sin professionelle karriere og er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2028.

United-boost: Højlund og to andre ventes klar til storkamp

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P