3F Superligaen

PS&E præsenterer sit bedste regnskab nogensinde

Parken Sport og Entertainment, selskabet bag F.C. København, har fredag fremlagt sit regnskab for 2023. Og der er tale om et historisk godt regnskab for selskabet.

F.C. København logo

2023 var et godt år for Parken Sport og Entertainment.

F.C. København vandt mesterskabet i sommer, og har siden præsenteret stort og flot i Champions League.

De store sportslige resultater krydret med kommerciel fremgang har sikret selskabet bag FCK, som også ejer blandt andet Lalandia, et rekord stort overskud.

Det meddeler klubben fredag.

På sin hjemmeside oplyser klubben, at Parken Sport og Entertainment har registeret et overskud på hele 430,5 millioner kroner i 2023. Det er en fremgang på 166,8 millioner fra året før.

Omsætningen lyder på 1.695,6 millioner kroner, og 2023’s regnskab er det bedste i koncernens historie. Det vækker stor glæde hos bestyrelsesformanden.

– I 2023 har vi igen løftet vores præstation og sat nye milepæle på tværs af hele koncernen, og det er en stor tilfredsstillelse at præsentere dette regnskab. Vi kan samtidig allerede nu se, at udviklingen fortsætter i 2024, udtaler bestyrelsesformand Henrik Møgelmose.

På banen vandt F.C. København både Superligaen og pokalturneringen i sidste sæson, og samtidig oplevede klubben en rekordstor efterspørgsel på billetter.

Krogh inden FCK: Skal ikke bagud 2-0 efter ti minutter

FCK meddeler således, at der blev sat tilskuerrekord i sæsonen 2022/2023, hvor der i snit var 28.860 tilskuere på lægterne i Parken – og det er – ifølge FCK – det højest nogensinde målt i en skandinavisk klub.

Parken Sport og Entertainment forventer en omsætning for indeværende regnskabsår på mellem 1.400 og 1.500 millioner kroner og et resultat før skat på mellem 150 og 200 millioner kroner.

Bestyrelsen i Parken Sport og Entertainment vil på den ordinære generalforsamling i april indstille, ta der betales udbytte til aktionærerne på 10 kroner per aktie.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P